Vicepresedintele PDL Elena Udrea a declarat ca presedintele Traian Basescu este cel mai deschis la promovarea femeilor in politica, dar ea crede ca seful statului poate sa mai ofere acestora inca o sansa, pentru ca exista femei care pot ocupa functia de premier.
" Cred ca este (Traian Basescu -- n.r.) cel mai deschis la acest capitol, pentru ca mai toate femeile care au astazi functii importante din PDL au fost sustinute macar la inceputul carierei de Traian Basescu. Asa se face ca avem, ca partid, femei in cele mai inalte functii in stat din ultimii 20 de ani ", a afirmat Elena Udrea inainte de Conventia Nationala a Organizatiei de femei a PDL, potrivit MEDIAFAX.

Ea a adaugat ca exista femei care pot sa ocupe functia de prim-ministru si ca Traian Basescu poate sa mai ofere femeilor o sansa in plus.

"Cred ca domnul Traian Basescu poate sa mai ofere inca o sansa in plus decat a facut-o pana acum. Cred ca exista femei care pot ocupa functia de prim-ministru"
, a precizat Udrea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.