Deputatul PSD de Giurgiu Madalin Voicu a declarat ca institutiile de siguranta si ordine publica din judetul Giurgiu sunt "mana in mana" cu infractorii din zona, care nu ar putea face nimic daca nu ar avea "spatele asigurat".

Deputatul de Giurgiu a declarat ca nu cunoaste date precise despre infractionalitatea din judet sau clanurile din zona, insa incidentul in care a murit baschetbalistul Hardy Chauncey arata ca organele statului nu isi fac datoria.

"Eu nu cunosc nimic concret despre infractionalitatea din Giurgiu, pentru ca la alegerile parlamentare pe mine nu m-au votat nici infractorii romani, nici infractorii tigani, pentru ca eu am spus ca nu voi recurge la cadouri, dari si protectie. Zona asta imi este straina, dar este evident ca organele de ordine, incepand cu Politia, Jandarmeria, judecatoriile nu isi fac treaba", a afirmat Voicu, citat de MEDIAFAX.

El a declarat ca, fara protectia organelor de stat, fenomenul infractional nu s-ar putea dezvolta.

"Politia nu face nimic. Si Politia, si Jandarmeria, si primariile, si judecatoriile sunt mana in mana cu infractorii, pentru ca altfel acestia nu ar indrazni sa faca nimic daca nu ar sti ca au spatele asigurat", a sustinut Voicu.

Baschetbalistul american Hardy Chauncey a fost internat la spitalul Bagdasar-Arseni, din Bucuresti, dupa un incident care a avut loc, sambata noaptea, la Giurgiu, la cateva ore de la castigarea meciului cu Dinamo. Hardy Chauncey a murit la putin timp dupa ce a fost supus unei interventii chirurgicale.

Concluziile preliminare ale raportului de autopsie in cazul sau arata ca decesul sportivului a survenit unui traumatism puternic, soldat cu hemoragie masiva si fractura craniana.

Ionut Tanasoaia, tanarul care l-a lovit pe baschetbalistul american, a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, luni, mandatul fiind emis de Tribunalul Giurgiu, sub acuzatiile de lovituri cauzatoare de moarte, ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea linistii publice.

Interlopii, tinuti in viata de clementa judecatorilor


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.