Elena Basescu il critica pe Daniel Funeriu pentru o greseala de exprimare pe care acesta a facut-o la Comisia de Invatamant.

Fiica presedintelui l-a taxat pe ministrul Educatiei, Danile Funeriu, pentru o gafa pe care a facut-o intr-o sedinta a Comisiei de Invatamant.

  • De unde a pornit totul

Ministrul Daniel Funeriu, prezent miercuri la Comisia de invatamant, a criticat, intr-o interventie, luarile de cuvant ale unor deputati din opozitie, care ar fi uzat de "inexactitudini", Cristian Dumitrescu (PSD) spunandu-i sa urmareasca emisiunile de televiziune, pentru ca tocmai a creat o stire.
  • EBA, expert in gramatica

Elena Basescu l-a criticat pe ministru pe Twitter prin doua postari.

Funeriu critica deputatii care uzeaza ''inexactitudini''” si „Inexactitudinilele unui ministru fara diploma”.

Cu toate ca tanara europarlamentar are dreptate, nu putem sa nu ne amuzam de faptul ca nu este tocmai persoana cea mai indreptatita sa faca astfel de corectari, deoarece nu putem uita multiplele ei greseli de exprimare din timpul campaniei electorale sau chiar si din PE.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.