Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca afirmatia guvernatorului Mugur Isarescu despre anul electoral 2012 este corecta, insa acesta nu merge pana la capat, nevorbind despre coruptie si risipa banului public.

Ponta a afirmat ca, din pacate, analizele guvernatorului BNR nu influenteaza cu nimic lipsa de politici a Guvernului Boc.

"Au fost pana acum nenumarate masuri ale Guvernului impotriva situatiei economice si a mediului de afaceri. Orice declaratie economica a premierului este nula si nu face referire la coruptia sistematizata si la risipa banilor publici pe care o practica Guvernul. Sunt dezamagit ca guvernatorul BNR se opreste de fiecare data, in analizele lui corecte, si ezita sa puna degetul pe rana coruptiei guvernamentale si a risipei iresponsabile din banii publici", a declarat presedintele PSD pentru MEDIAFAX.

Principala preocupare pentru anul viitor este daca societatea si clasa politica vor reusi sa iasa din tiparul precedentelor cicluri electorale, cu promisiuni mai mult sau mai putin desprinse de realitate, afirma guvernatorul BNR, Mugur Isarescu.

"Suntem inaintea anului electoral, devenim tot mai constienti, nu numai noi specialistii in economie si finante, ca avem constrangeri bugetare puternice. Se discuta in permanenta de solutii. Cateodata solutiile pentru noi sunt glumete, dar se discuta. Nu poti sa treci cu vederea aceste dezbateri, extrem de mediatizate. Va reusi societatea si clasa politica ca anul 2012 sa iasa din tiparul precedentelor cicluri electorale, cu promisiuni mai putin sau mai mult desprinse de realitate?", a spus Isarescu la Romania Financial Forum 2011, organizat de MEDIAFAX in parteneriat cu BNR.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.