Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, revine asupra deciziei de a demisiona din functiile detinute in PC, astfel ca ramane prim-vicepresedinte al partidului si presedinte al filialei Bucuresti, a anuntat Daniel Constantin.

Presedintele PC a facut acest anunt dupa sedinta conducerii partidului de marti, care avea pe ordinea de zi sanctionarea primarului Sectorului 4.

Daniel Constantin a factu declaratia avandu-l alaturi de el pe Cristian Popescu Piedone, transmite MEDIAFAX.

  • Vrea in continuare Congres in PC

"Raman ca sa parcurgem toate etapele statutare pentru organizarea unui congres", a spus Piedone in conferinta de presa sustinuta alaturi de presedintele PC, Daniel Constantin.

Primarul Sectorului 4 a mentionat ca pentru a se ajunge la un congres extraordinar, trebuie sa se parcurga o serie de etape statutare.

Piedone a spus ca prin demisia sa din functiile detinute in partid nu s-ar fi putut ajunge la Congres.

"Eu si presedintele Constantin vrem ambii binele acestui partid. Scurtcircuitul s-a produs atunci cand a fost anuntul cu candidatura la Primaria Capitalei", a spus Piedone.

El a tinut sa sublinieze ca nu va candida la Primaria Generala a Capitalei.

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si-a anuntat, vineri, demisia din functiile detinute in PC, dar a cerut convocarea unui congres extraordinar al partidului, la care vrea sa candideze la presedintia formatiunii.

In replica, presedintele PC, Daniel Constantin, a sustinut ca actuala putere face racolari prin santaj, mentionand ca Piedone "ar avea, se pare, anumite vulnerabilitati" si si-a luat concediu medical pentru a negocia cu liderii UNPR.

Antonescu da startul la "Concursul de lasitati": Cine mai pleaca din opozitie?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.