Presedintele PSD, Victor Ponta, a criticat-o, luni, pe Elena Udrea, afirmand ca aceasta a spus "o prostie" anuntand ca va candida in Tinutul Secuiesc, intrucat a inflamat discutiile pe aceasta tema si a indemnat-o sa candideze in Tinutul lui Alice in Tara Minunilor.

"Cum este posibil sa te duci tu, ministru in Guvernul Romaniei, si sa spui o prostie atat de mare - ca tu vei candida in Tinutul Secuiesc? Ca sa inflamezi din nou toate discutiile pe aceasta tema? Era prea multa liniste si normalitate? (…) Sa candideze in ce tinut vrea ea, sa candideze in Tinutul lui Alice in Tara Minunilor", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat, joi, la Miercurea Ciuc, ca autoritatile locale au facut eforturi deosebite si au reusit sa acceseze foarte multe fonduri europene, afirmand ca, vazand rezultatele, "poate ar fi o solutie" sa candideze in Tinutul Secuiesc.

Vineri, Udrea a precizat ca a glumit cand a spus ca "poate ar fi o solutie" sa candideze in Tinutul Secuiesc, asigurandu-i "pe cei din Bucuresti care au luat afirmatia in serios" ca nu scapa de ea.

Udrea face partie de schi la Covasna


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.