Liderii PDL si sefii organizatiilor judetene ale partidului au stabilit, in intalnirea de la Vila Lac, ca eventuala remaniere guvernamentala sa fie decisa de premierul Emil Boc impreuna cu presedintele Traian Basescu, au declarat surse participante la intalnire.

Potrivit surselor citate, subiectul remanierii a fost abordat de catre liderii PDL la punctul "diverse" al intalnirii, dupa ce secretarul general al partidului, Ioan Oltean, a spus ca ar fi bine ca democrat-liberalii sa nu mai iasa public cu declaratii pe tema remanierii.

Radu Berceanu si Sever Voinescu au aratat insa ca ar trebui sa existe si o decizie politica a partidului in cazul remanierii, dar cu majoritate de voturi favorabile si doar sase sau sapte voturi "impotriva" s-a hotarat ca premierul sa fie mandat sa decida impreuna cu seful statului in problema remanierii, au relatat sursele citate de MEDIAFAX.

O serie de lideri PDL, dar si presedintele Traian Basescu au evocat in ultimele saptamani posibilitatea realizarii unei remanieri guvernamentale.

Intre numele de ministri vehiculate in contextul remanierii se afla cele ale lui Valeriu Tabara (Agricultura), Ion Ariton (Economie), Gheorghe Ialomitianu (Finante), dar si cel al lui Teodor Baconschi (Afaceri Externe).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.