Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca nu se poate cere o conlucrare intre formatiunile maghiare in felul in care a solicitat acest lucru presedintele CNMT, Tokes Laszlo, adaugand ca Tokes trebuie sa ia o decizie, respectiv "ori vrea sa arunce grenade, ori vrea sa colaboreze".

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat, in legatura cu afirmatiile facute de Tokes Laszlo cu privire la o colaborare intre toate formatiunile politice maghiare, ca nu se poate cere o conlucrare in felul in care a facut acest lucru Tokes.

"Nu poti sa ceri conlucrare intr-un hal cum a facut domnul Tokes: arunci o grenada si dupa aceea spui ca vreau sa colaborez cu tine. Trebuie sa iei o decizie, ori vrei sa arunci grenade, ori vrei sa colaborezi. Nu se poate si grenada, si colaborare, cele doua chestiuni nu pot fi legate", a spus Kelemen, citat de Gandul.

Potrivit acestuia, UDMR ramane o uniune deschisa la dialog si colaborare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.