Se pare ca Adrian Nastase a intrat deja in campanie electorala si si-a intensificat criticile la adresa Guvernului Boc.

Liderul din umbra al PSD, duce batalia cu PDL intr-o noua extrema, in care ii numeste pe acestia „neromani”.

„Numai un presedinte si un premier care nu simt romaneste puteau sa arunce in pragul saraciei milioane de romani. Cine a fost sacrificat pe altarul crizei economice: ministrii Cabinetului Boc, clientela pedelista, firmele si apropiatii capuselor portocalii? NU. Cei sacrificati au fost romanii, adica profesorii, medicii, tinerii, pensionarii, persoanele cu handicap, agricultorii, functionarii etc. Toti acestia o duc acum mult mai rau, in vreme ce sistemul ticalosit al pedelistilor prospera!”, scrie Nastase pe blog.

Acesta sustine ca Boc nu multumeste romanilor pentru salvarea tarii de la colaps si le multumeste pentru salvarea clientelei politice.

Daca nu se taiau banii de la salarii si pensii, ei trebuiau taiati de la robinetul ce alimenteaza conturile baietilor care finanteaza PDL. Romanii insa se pot salva pe ei insisi in 2012, la alegeri.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.