Liderul PSD, Victor Ponta, a anuntat, vineri, la Iasi, unde participa la o etapa a Campionatului National de Raliuri, ca e ultimul an in care ia parte la astfel de competitii, motivand ca 2012 este an electoral si nu va mai avea suficient timp liber.

  • "Este ultimul raliu la care particip. Mai este o singura etapa, la Bacau, dupa care ii las pe altii mai tineri si mai buni decat mine", a declarat Victor Ponta, cu putin timp inainte de a lua startul intr-o noua etapa a Campionatului National de Raliuri, care se desfasoara pana duminica la Iasi.

Ponta a spus ca 2012 va fi un an greu, al competitiilor politice, motiv pentru care nu va mai avea timp sa participe la competitiile sportive.

"Anul viitor e o alta etapa, mult mai putin placuta decat asta. Marea problema e ca daca castig cumva, dupa 2012 urmeaza etape si mai rele. In politica nu-i ca la sport, nu se compara", a afirmat liderul PSD.

Victor Ponta a precizat ca spera ca in acest an, traseul de la Iasi sa-i poarte noroc, dupa ce anul trecut masina in care afla, ca si copilot, s-a rasturnat in localitatea ieseana Cioca Boca.

  • "Anul trecut nu am reusit sa ajung la final. Sper ca de data asta, spre deosebire de anul trecut, Cioca Boca sa-mi poarte noroc. E acelasi traseu, trec tot pe acolo. Stiu locul foarte bine si eu si pilotul meu. De data asta cred ca nimerim drumul. Am emotii, o sa trecem cu bine. Nu-i asta o problema", a mai spus Victor Ponta.

La Campionatul National de Raliuri de la Iasi sunt inscrisi 50 de sportivi, printre acestia numarandu-se si liderul social-democrat Victor Ponta, care va fi copilotul lui Edwin Keleti.

Anul trecut, masina in care se aflau cei doi s-a rasturnat pe traseu, in localitatea Cioca Boca, insa nimeni nu a fost ranit.

Tanarul care a ajuns primul la masina rasturnata, pentru a ajuta la repunerea ei pe roti, a primit un cadou din partea lui Victor Ponta, care a revenit special la Cioca Boca, pentru a se intalni cu acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.