Secretarul executiv al PDL Timis Vasile Medesan, autosuspendat din partid dupa ce a fost declansata cercetarea sa sub acuzatia de trafic de influenta in dosarul in care a fost arestat seful ITM Timis, Cornelia Corescu, a fost arestat preventiv, joi, decizia fiind luata de Curtea de Apel Timisoara.

Magistratii Curtii de Apel Timisoara au judecat, joi, recursul procurorilor DNA impotriva cercetarii in libertate a lui Vasile Medesan, secretar executiv al PDL Timis, care s-a autosuspendat din partid in urma inceperii anchetei impotriva lui, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Magistratii au admis recursul formulat de procurorii DNA in cazul lui Vasile Medesan si au decis arestare preventiva a acestuia pentru 29 de zile.

Totodata, Curtea de Apel Timisoara a judecat recursul inaintat de avocatii sefului Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Timis, Cornelia Corescu, impotriva masurii arestarii preventive, sub acuzatiile de trafic de influenta si doua infractiuni de instigare la fals intelectual in scopul ascunderii comiterii infractiunii de trafic de influenta.

Magistratii Curtii de Apel Timisoara au decis ca seful ITM Timis, Cornelia Corescu, sa fie cercetata in continuare in arest preventiv, aceasta fiind obligata la plata a 200 de lei, reprezentand cheltuieli de judecata.

Decizia Curtii de Apel Timisoara este definitiva.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.