In afara Tribunalului Bucuresti, acum, in calea fericirii lui Dan Diaconescu s-a pus si Partidul National Progresist.

Acest partid, aproape necunoscut, a trimis o plangere catre Curtea de Apel Bucuresti prin care cere impiedicarea formarii Partidului Poporului, condus de Dan Diaconescu.

Acestia sustin, cum de altfel stie toata lumea, ca singurele obiective ale patronului OTV sunt: “cresterea ratingului” si “cresterea popularitatii”.

De asemenea, progresistii reclama si anumite ilegalitati desfasurate de Dan Diaconescu si cer investigarea actiunilor acestuia.

Asa zisa lupta dusa de Dan Diaconescu pe postul Otv in numele partidului, cu ciocoii Romaniei, este in realitate vendeta personala dusa de acesta, cu doua obiective finale: cresterea audiente si cresterea popularitatii. De asemenea aratam faptul ca modul de obtinere al adeziunilor de catre Dan Diaconescu sunt contra legii si o parte din ele sunt fictive, motiv pentru care solicitam verificare acestora prin trimiterea dosarului catre Parchet”, transmite Partidul Progresist.

Ceea ce progresistii nu isi dau seama este ca lupta lui Diaconescu cu “ciocoii” este de fapt campania electorala mascata pentru Primaria Bucuresti.

Tu ai putea trai in Romania condusa de Dan Diaconescu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.