Presedintele Traian Basescu a semnat Decretul privind numirea lui Valeriu Turcan in calitatea de membru in Consiliul de conducere al Institutului Cultural Roman, anunta Administratia prezidentiala.

Valeriu Turcan este consilier prezidential pentru Comunicare Publica. Turcan este purtatorul de cuvant al sefului statului din aprilie 2007. In perioada 2005-2006, Valeriu Turcan a fost presedintele Agentiei de Strategii Guvernamentale.

Misiunea Institutului Cultural Roman (ICR), al carui presedinte este Horia-Roman Patapievici, este promovarea culturii si civilizatiei nationale in tara si in afara ei. Activitatea Institutului Cultural Roman este inteleasa ca o modalitate complementara de atingere a obiectivelor strategice ale Romaniei, alaturi de initiativele externe de factura politica si economica, transmite MEDIAFAX.

Pe langa sediul central de la Bucuresti, ICR mai are deschise alte 18 centre in strainatate: la Budapesta, cu filiala de la Seghedin, la Berlin, Viena, Londra, Paris, New York, Roma, Venetia, Madrid, Lisabona, Istanbul, Varsovia, Praga, Tel Aviv, Stockholm, Chisinau si Bruxelles (Centrul Roman de Informare).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.