Politica13 Septembrie 2011

Lectura de un minut

Firma Rosal apartinand deputatului PDL Silviu Prigoana a castigat, luni, licitatia organizata de Primaria Cluj-Napoca pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din municipiu, cu o oferta totala de 34 de milioane de lei.

Presedintele comisiei de licitatie, viceprimarul Laszlo Attila, a declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX, ca firma Rosal si-a adjudecat licitatia deoarece a avut pretul cei mai mic.

"Comisia de licitatie a Primariei a stabilit, luni, ca firma Rosal a castigat licitatia pentru amenajarea si intretinerea spatiilor verzi din municipiul Cluj-Napoca pe ambele loturi, cu pretul cel mai mic. Astfel, pe primul lot, oferta castigatoare a fost de 14 milioane de lei, iar pe cel de-al doilea lot, de 20 de milioane de lei. Contractul va fi semnat pe patru ani", a spus Laszlo.

Potrivit acestuia, firma Rasimo, care a depus oferte, a fost descalificata deoarece sumele erau mai mari decat cele estimate de municipalitate, astfel ca in cursa au mai ramas doar SC Rosal si SC Romprest.

"SC Romprest a avut preturi mai mari de cat Rosal, pe primul lot de 14,7 milioane de lei, iar pe cel de-al doilea de 21,1 milioane de lei", a spus viceprimarul Clujului, transmite MEDIAFAX.

Citeste si:
n barbat din Cluj Napoca a cazut de la 10 metri inaltime
Un barbat din Cluj Napoca a...

Primaria Cluj-Napoca a estimat initial o suma de 40 de milioane de lei pentru intretinerea spatiilor verzi din oras.

La licitatia organizata de Primaria Cluj-Napoca in luna iunie au depus oferte SC Rosal, a deputatului PDL Silviu Prigoana, SC Romprest, a omului de afaceri Florian Walter, finantatorul echipei de fotbal "U" Cluj, si SC Rasimo, a unui om de afaceri clujean, Radu Vlas.

SC Rosal mai deruleaza in Cluj-Napoca un contract de salubritate pe unul dintre cele doua loturi in care a fost impartit municipiul in anul 2010, castigat tot in urma unei licitatii.

Citeste si:
Un roman somer, laudat de primarie, dupa ce a amenajat spatiile...
Un roman somer, laudat de...


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.