In momentul declansarii atacului terorist de la 11 septembrie , fostul presedinte al Romaniei, Ion Iliescu, se afla la Cotroceni.

"Ma uitam la televizor, la imaginile acelea, si nu-mi venea sa cred. De altfel, nimeni nu putea concepe ca e posibil sa se intample asa ceva", isi aminteste el, potrivit gandul.info.

Acesta spune ca elementul cheie al actacurilor terorista a fost faptul ca nimeni nu se astepta la asa ceva si surpriza a fost atat de mare si de totala, incat toate informatiile de inceput au fost furnizate, exclusiv, de media.

La fel ca si Bush, toata lumea a aflat de tragicul eveniment de la televizor. “Surpriza a fost totala. Cu totii, inclusiv serviciile speciale ale marilor state, au fost luati prin surprindere de aceasta actiune terorista. Sefii de state din toata lumea au aflat despre ceea ce se intampla in America, odata cu presedintele Bush".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.