Bucurie mare in randul taranistilor, dupa ce Tribunalul Bucuresti l-a recunoscut, in mod oficial, pe Victor Ciorbea ca presedinte al PNTCD.

Astfel, Instanta a validat, intr-un final, Congresul Extraordinar al PNTCD din 18 iunie 2011 si conducerea aleasa la acest Congres.

  • Taranistii isi aduna „oile”

In ultimii ani, PNLTCD a fost un partid divizat, impartit in doua grupari care s-au razboit mereu, insa acum, noua conducere spera sa ii readuca pe taranisti impreuna, sub bagheta lui Ciorbea.

Nu mai este timp de schisme, litigii si conflicte interne distrugatoare, care aduc foloase numai adversarilor nostri politici. Nu mai este timp nici pentru alte pretinse congrese, organizate cu pretinsi noi presedinti si cu ”oaste de stransura„ si salariati, care nu sunt taranisti, nici prin trecut si nici prin valorile la care subscriu”, transmite PNTCD prin intermediul unui comunicat de presa.

Se pare ca taranistii au de gand sa participe la alegerile electorale din 2012.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.