Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, a primit, joi, la Targoviste, la ceremonia de acordare a titlurilor de Cetatean de Onoare, un mar de Voinesti, intreband autoritatile, la final, razand, daca este cazul sa se teama ca o sa se inece.

Elena Udrea a primit, la Targoviste, titlul de cetatean de onoare al municipiului. Toti oaspetii si jurnalistii prezenti la ceremonie au primit cadouri, printre care si un mar de Voinesti, brand-uit cu simbolul orasului Turnul Chindiei si cu inscrisul "Targoviste".

La finalul ceremoniei, Udrea a coborat scarile primariei cu un marul in mana, iar la un moment dat a intrebat autoritatile daca este cazul sa se teama ca o sa se inece. "Nu ma inec? Ma sui in masina si ma inec dupa ce musc din mar?", a intrebat Elena Udrea, zambind, tinand marul in mana, scrie MEDIAFAX.

Presedintele Consiliului Judetean, Florin Popescu, presedinte al PDL Dambovita, a replicat, zambind: "Nu e marul din «Alba ca Zapada»".

Ministrul Dezvoltarii a spus ca este convinsa ca de la prieteni nu are parte de surprize neplacute, iar primarul municipiului Targoviste, Gabriel Boriga, a replicat: "Decat placute!".

Ulterior, pe platoul primariei, Elena Udrea a intrebat autoritatile daca mai sunt mere si pentru cetatenii orasului. Edilul-sef a raspuns afirmativ: "Cu siguranta!".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.