Premierul Emil Boc a declarat, intr-un interviu acordat lui Mihail Neamtu, ca "alchimia" dintre el si seful statului, Traian Basescu, s-a "pecetluit" in anul 2001, dupa momentul alegerii sale ca deputat, in timpul campaniei pentru alegerile din PD.

"Ca si ministru al Transporturilor, l-am intalnit in perioada guvernarii 1996-2000, cu ocazia vizitelor pe la diverse lucrari de infrastructura, dar nu in mod particular. Practic, primul contact propriu-zis a fost dupa ce am ajuns deputat si in cadrul campaniei pentru alegerile din Partidul Democrat din anul 2001. Atunci practic a fost contactul si alchimia care s-a pecetluit", a spus Boc, raspunzand unei intrebari referitoare la "chimia" care exista intre el si seful statului, Traian Basescu.

  • Ce parere are Boc de Paleologu, Prigoana si Preda?

Intrebat care dintre cele trei candidaturi anuntate, a lui Theodor Paleologu, Silviu Prigoana sau Crisitan Preda, va fi aleasa de PDL pentru Primaria Capitalei, Boc a spus: "Fiecare are bastonul de maresal in ranita. Decizia o vom lua dupa ce ne vom fundamenta inclusiv pe baza sondajelor de opinie, in teren, ca decizia sa fie fundamentata. Oricare poate avea aceasta sansa. In final, cei care vor intruni practic optiunile bucurestenilor aceia vor intra in competitie", transmite MEDIAFAX.

Pana acum, Theodor Paleologu, Cristian Preda si Silviu Prigoana si-au anuntat intentia de a candida in 2012 la Primaria Capitalei din partea PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.