Ministrul Muncii, Sebastian Lazaroiu, a avut un schimb de replici cu deputatul PSD Aura Vasile, marti, la Comisia pentru Munca de la Camera, pe tema dialogului partii romane cu puterea de la Madrid in conditiile restrictiilor de pe piata muncii impuse de Spania romanilor.

Ministrii Lazaroiu si Baconschi au venit, marti, la Parlament, pentru a discuta cu reprezentantii Comisiei pentru Munca despre restrictiile de pe piata muncii impuse de Spania romanilor.

Dupa ce a expus situatia legata de restrictiilor de pe piata muncii, Lazaroiu a intrebat-o pe deputatul PSD Aura Vasile daca ea si partidul ei au discutat cu premierul socialist Zapatero in legatura cu acest subiect.

Presedintele Comisiei, deputatul PNL Victor Paul Dobre, i-a raspuns ministrului Lazaroiu ca Guvernul ar fi trebuit sa discute cu social-democratii pentru o colaborare in vederea unui dialog cu socialistii aflati la putere in Spania, scrie MEDIAFAX.

La randul sau, Aura Vasile i-a raspuns lui Lazaroiu subliniind ca ea a fost aleasa in functie, in timp ce el este "numit". "Domnule ministru, nu va dau voie sa vorbiti peste mine. Diferenta dintre mine si dumneavoastra este ca eu sunt aleasa iar dumneavoastra sunteti numit", a spus Aura Vasile.

Ea a sugerat apoi ca la discutii cu premierul socialist Zapatero ar fi trebuit sa fie trimisi reprezentanti ai UNPR, "care se revendica de stanga".

Ulteriror, Lazaroiu s-a aratat deranjat de faptul ca a tot fost intrerupt de deputati ai opozitiei. Lazaroiu i-a spus presedintelui Comisiei ca la urmatoarele discutii va trimite un secretar de stat daca el, ca ministru, nu este respectat.

Discutiile in contradictoriu au continuat apoi mai multe minute, Sebastian Lazaroiu revenind, la un moment dat, la subiecte legate de PSD. "Iar ajungeti la PSD? Suntem in opozitie, omule, de cinci ani", i-a replicat un deputat PSD din Comisie ministrului Muncii. "Si o sa mai stati inca cinci ani", i-a raspuns Lazaroiu, subiectul incheindu-se odata cu iesirea din sala a ministrului Baconschi.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.