Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, luni seara, la B1 TV, ca va candida independent pentru un nou mandat, subliniind ca "in mod sigur nu va exista sigla USL".

"Sorin Oprescu candideaza independent, in cadrul unui parteneriat, unui parteneriat pentru Bucuresti. Uitati partea a doua cu sigla, fara sigla, cu pus acolo... Nu vreau sa jignesc pe nimeni. In mod sigur nu va exista sigla USL. Candidat independent sprijinit de...", a spus primarul general, relateaza Gandul.

Oprescu a explicat ca alegerile sunt foarte serioase pentru ca "astia ar face orice sa ramana la putere".

In opinia lui Oprescu, a candida ca independent cu sprijin USL va insemna un staff de campanie propriu, precum si strategia sa si proiectele sale: "Un staff de campanie propriu, o strategie care este a mea si, ce-i mai important, proiectele sunt ale mele, modificate sau poate imbunatatite cu ceea ce propune Uniunea si asa se intrunesc conditiile unui parteneriat. Eu nu am stapan. Mie nu-mi comanda nici unul, nici altul. Am discutat in termeni foarte barbatesti, de principiu, toate astea. Nu exista decat posibilitatea de a respecta niste proiecte".

Primarul general a mai spus ca va face poze cu candidatii propusi de USL pentru primariile de sector, ca "toti sunt bucuresteni".

Alegeri 2012: Ce s-a decis Oprescu?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.