Membrii coalitiei au opinii diferite privind reorganizarea administrativa, dar discutiile vor continua, PDL fiind dispus sa accepte si amendamente, precum formarea a zece regiuni si nu doar a opt regiuni, astfel incat proiectul sa fie finalizat, a declarat, luni seara, liderul formatiunii democrat-liberale, premierul Emil Boc.

El a aratat, la postul public de televiziune, ca la nivelul coalitiei nu exista un consens asupra reorganizarii, in conditiile in care UDMR si grupul minoritatilor au viziuni diferite fata de cele ale PDL si UNPR, dar a precizat ca discutiile vor continua si ca exista posibilitatea acceptarii unor amendamente, astfel incat proiectul sa fie finalizat, transmite MEDIAFAX.

"Nu trebuie sa ramanem cantonati in singurul proiect pe care il avem astazi in discutie, acceptam si amendamente la acest proiect. Putem sa discutam opt-zece regiuni, nu trebuie neaparat sa ramanem cantonati in opt, putem discuta si despre zece regiuni, de exemplu, cu conditia ca acest demers sa se poata realiza pana la capat", a spus Boc.

Igas: Reorganizarea teritoriala trebuie facuta in 2011


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.