Victor Ponta ataca din nou politica de conducere a PDL-ului, iar de aceasta data se leaga de valorile promovate in partid.

Potrivit presedintelui PSD, singurele valori pe care le promoveaza „regimul Basescian” catre tinerii democrat-liberali sunt coruptia, minciuna, hotia, ura si servilismul.

Ce ma intereseaza pe mine sunt prioritatile reale ale romanilor: locurile de munca, pensiile, salariile, spitalele, scolile, siguranta cetateanului. Pentru a da solutii la aceste prioritati, nu mai merge cu doctrina Basescu. Nu merge cu imprumuturi noi, tot cu austeritate, cu marirea clientelei. Nu merge cu “Martorii lui Basescu”, oameni care fac mereu ce le cere seful – Boc, Udrea, Anastase, Igas si ceilalti. Ei si stapanul lor vor condamna Romania la subdezvoltare”, scrie Ponta pe blogul sau.

Ponta sustine ca iesirea din criza nu se va face cu taieri, scumpiri si micsorari ale pensiilor si acuza aroganta cu care PDL anunta aceste masuri de austeritate.

Mi se pare incredibil ca, in continuare, ei sunt incompetenti si corupti, dar manifesta atata aroganta. Pentru ca, in timp ce cer romanilor sa stranga cureaua, sa plateasca mai mult la incalzire, sa se astepte iar la taieri de pensii, ei continua sa risipeasca banii publici si sa ii directioneze spre clientela”.

Raluca Turcan: In PDL, oamenii noi sunt prezentati ca trofeee


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.