Tribunalul Bucuresti a admis, ieri, actiunea de inregistrare a aliantei politice dintre PSD si ACD, denumita Uniunea Social Liberala (USL).

Purtatorul de cuvant al Tribunalului Bucuresti, Laura Andrei, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX, ca instanta a admis actiunea depusa de PSD si ACD, fiind astfel infiintata USL.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca la termenul de joi in procesul de inscriere a Uniunii Social Liberale la Tribunalul Bucuresti concluziile reprezentantului Ministerului Public si ale "celor din sala" au fost de admitere a cererii.

"Sper ca la ora 18.00 (cand este programata o conferinta comuna Victor Ponta-Crin Antonescu - n.r.) practic sa existe in mod oficial, sigur se anunta de catre Tribunal infiintarea USL. Este o procedura judiciara simpla, ma bucur ca s-a finalizat si nu cred ca mai are rost sa discutam de ce se amana justitia", a mai afirmat el.

USL nu a fost inca inregistrata la Tribunal, desi a depus actele in acest sens inca din 8 martie 2011. Ultimul termen pentru discutarea inregistrarii aliantei a fost stabilit pentru 1 septembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.