Viziunea USL pe Turism propune ca litoralul romanesc sa devina zona libera pentru cazinouri si sa nu fie afectat de restrictiile de fumat.

O proportie semnificativa a strategiei USL pe turism are in vedere litoralul, pe care PSD si PNL il vad transformat in zona libera pentru cazinouri, relateaza MEDIAFAX.

De asemenea, pe litoral nu ar trebui sa existe restrictii legate de fumat, iar marea ar urma sa fie libera pentru agrementul nautic cu motor si vele.

PSD si PNL mai propun eliminarea interdictiei de construire in zona costiera, cu exceptia plajelor si a rezervatiilor naturale.
In viziunea opozitiei, plajele ar trebui sa ramana in proprietatea consiliilor locale si date hotelurilor in regim decomodat.

Litoralul ar urma sa fie transformat in zona cu statut special, cu limita teritoriala de 10 km. pe uscat si 10 km. in largul marii.

Viziunea urmeaza sa fie prezentata vineri la Mamaia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.