Prim-ministrul Emil Boc a numit-o pe Mioara Mantale, fost prefect al Capitalei, in functia de consul general, sef al Consulatului General al Romaniei in Franta, la Strasbourg.

Decizia a fost luata in sedinta de miercuri a Guvernului, prin hotarare.

Guvernul a decis, totodata, rechemarea lui Marcel Alexandru din calitatea de consul general al Romaniei la Strasbourg, ca urmare a incheierii mandatului.

Fostul prefect al Capitalei Mioara Mantale a demisionat, in aprilie 2011, din postul de inspector guvernamental, pe care il ocupa din vara anului trecut, transmite MEDIAFAX.

In iulie 2010, Mioara Mantale a fost eliberata din postul de subprefect al Capitalei si trecuta pe un post de inspector guvernamental in cadrul SGG, ca urmare a deciziei Executivului de a reduce numarul subprefectilor in Bucuresti de la trei la doua posturi.

Mantale a detinut, din 2005, si functia de prefect al Capitalei, devenind subprefect in august 2007, in timpul guvernarii Tariceanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.