Premierul Emil Boc a fost asaltat de zeci de localnici din Judetul Dambovita care i-au cerut marirea pensiilor, cinematograf si discoteca!

  • "Nu ne mai ciuntiti pensiile!", "Noi n-avem nici cinematograf, nici discoteca aici"

Premierul Emil Boc a mers, marti, in comunele dambovitene Dobra si Contesti, unde a vizitat o casa si o scoala construite prin programul "Casa verde". Oamenii i-au cerut marirea pensiilor, dar si majorarea alocatiilor pentru copii, relateaza MEDIAFAX.

"Sa speram. Doamne-ajuta! Sa vedem. Daca e benzina in motor treburile merg bine. Dupa cum mere in lume treaba, vedeti ca si in Grecia si in Germania si in Franta, si peste tot sunt necazuri, acum incercam sa ne chibzuim cu cat avem ca sa putem sa mergem mai departe", a raspuns Boc solicitarilor.

La Contesti o femeie i-a transmis premierului ca trebuie sa se faca ceva "si pentru tineretul asta": Noi n-avem nici cinematograf, nici discoteca aici. Si babele se mai duc cateodata...!".

Citeste si: Boc: Ponta are vise erotice!


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.