Criza tot mai acuta ce a afectat anul trecut intreaga economie s-a resimtit si in afacerile ministrilor. Vezi cum au rezistat afacerile ministrilor in anul de gratie 2010, conform raportarilor de pe site-ul Ministerului Finantelor Publice.

  • Elena Udrea, profit total de 174.843 lei

Elena Udrea, Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, conduce in topul firmelor detinute de ministri cu cele mai mari profituri in 2010, totalizand 174.843 lei, dintr-o singura companie, scrie Wall-Street.ro.

In declaratia de avere a ministrului este trecuta o singura firma, Clamari Trading Impex, la care Dorin Cocos, sotul Elenei Udrea, este director. Din aceasta pozitie a avut venituri de aproape 34.000 lei anul trecut.

  • Gheorghe Ialomitianu, profit total de 33.149 lei

Ministrul Finantelor Publice, Gheorghe Ialomitianu, se afla pe locul doi in topul profiturilor ministrilor, tot de pe urma unei companii la care sotia sa este asociat.

Astfel, SC EX-Cont Consulting SRL a realizat anul trecut un profit de 33,149 lei (7.874 euro), in crestere cu 10,3% fata de profitul din 2009 – 30.041 lei.

Citeste in continuare despre profiturile ministrilor pe Wall-Street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.