Presedintele PSD, Victor Ponta, il transmite intr-o scrisoare deschisa lui Traian Basescu faptul ca in urma unor verificari, a descoperit ca Mircea Geoana nu a fost sponsorizat de Gold Corporation. De aceea, daca seful statului nu face publice datele privind aceasta presupusa finantare, PSD il va da in judecata.

"Am luat act de declaratiile dvs. de sustinere politica pentru proiectul Rosia Montana al companiei Gold Corporation, dar si de acuzatiile pe care le-ati formulat in legatura cu finantarea primita de fostul candidat al PSD la Presedintia Romaniei - domnul Mircea Geoana. Doresc sa anunt opinia publica, dar si pe dvs. ca am verificat in contabilitatea partidului si nu exista inregistrata nicio sponsorizare pe care compania Gold Corporation sa o fi acordat domnului Geoana. Inteleg din declaratiile dvs. ca aveti cunostinta de o finantare ilegala si, din acest motiv, va rog sa ne comunicati si noua aceste date", a sustinut Victor Ponta in scrisoarea deschisa, citata de realitatea.net.

Liderul PSD cansidera ca seful statului, din moment ce a fazut astfel de dezvaluiri, are obligatia sa faca publice datele, informeaza evz.ro. Daca nu va actiona astfel, PSD intentioneaza sa-l dea in judecata.


" Va anunt oficial ca intr-un asemenea caz PSD va va actiona in judecata pentru repararea daunelor de imagine produse noua ca partid si candidatului nostru la functia prezidentiala", a mai spus Victor Ponta, potrivit documentului citat.

De asemenea, liderul PSD i-a solicitat presedintelui mai multe clarificari cu privire la mesajul despre nevoia de a aduce mai mult aur in rezerva BNR.

Kovacs: Investitia de la Rosia Montana este paguboasa pentru Romania


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.