Acuzele ca Elena Udrea face presiuni asupra primarilor sunt doar visele erotice ale lui Ponta, a declarat premierul Emil Boc.

Potrivit presedintelui PSD, Victor Ponta, ministrul Elena Udrea s-ar fi deplasat joi la mai multe primarii din Colegiul 2 Maramures, spunandu-le edililor PSD si PNL ca va semna unele proiecte cu finantare europeana numai daca vor obtine voturi pentru candidatul PDL la alegerile de duminica. Premierul Emil Boc a declarat insa ca aceste acuzatii sunt neintemeiate.

"Cred ca sunt visele erotice ale lui Victor Ponta, pur si simplu. Stiu ca la Maramures, de exemplu, a fost ambitia personala a lui Victor Ponta sa-si impuna un apropiat de-al lui care nu este acceptat nici de cei de acolo si acum striga «frauda»", a declarat Emil Boc, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PDL a adaugat ca "hotul striga hotul" deoarece in materie de fraudare a alegerilor liderii USL sunt "cei mai mari experti".

Totodata, liderul PDL a respins vehement acuzatiile lui Victor Ponta potrivit carora partidul de guvernamant intentioneaza sa fraudeze alegerile partiale din Maramures si Neamt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.