Ministrul Dezvoltarii, Elena Udrea, ii cere "imperativ", joi, intr-o scrisoare deschisa, lui Dan Voiculescu sa inceteze "urmarirea, intimidarea si provocarea" familiei ei, avertizandu-l sa stea departe si sa nu incerce prin tehnici care l-au consacrat ca "turnator" sa distruga "vieti si destine".

"Inteleg ca atasamentul si implicarea dumneavoastra in promovarea nobilelor idealuri ale USL nu cunoaste limite, insa ultimele actiuni pe care oamenii platiti de dumneavoastra le-au intreprins sunt descalificante. De doua saptamani, subordonatii dumneavoastra imi hartuiesc rudele, pana si pe cele mai indepartate, fapte pe care le calific drept degradante si care depasesc limita bunului simt", se arata in scrisoarea Elenei Udrea.

Ea precizeaza ca, atunci cand a intrat in politica, si-a asumat personal toate riscurile aferente, dar mama, fratele, cumnata, copiii lor si celelalte rude au stat departe de viata publica, membrii familiei sale neavand functii publice si servicii platite de la stat.

  • Udrea scoate cartea Securitatii

"Prin urmare, membrii familiei mele nu au de ce sa fie hartuiti de asa-zisi jurnalisti. Stiu, domnule Felix, ca va este foarte greu sa va dezobisnuiti de manevrele securistice pe care le-ati utilizat cu atata succes in afaceri si politica, insa este trist ca ii invatati acelasi lucru si pe mai tinerii dumneavoastra subordonati. Faptul ca dumneavoastra ati ales sa va turnati rudele de sange la Securitate in timpul regimului comunist este reprobabil si nu poate fi folosit ca exemplu de buna practica in relatiile familiale", adauga Udrea, citeaza MEDIAFAX.

In opinia sa, Dan Voiculescu da dovada de "josnicie" pentru ca "loveste" in familia ei pentru a incerca sa o discrediteze.

"Sa loviti in mine este una, dar sa loviti in membrii familiei mele doar pentru a incerca sa ma discreditati demonstreaza josnicia de care dati dovada. Am observat ca nu va dati in laturi de la a minti, a dezinforma, a truca, a manipula, insa provocarea directa a rudelor mele este ultima treapta pe care o puteati parcurge inainte de a ne agresa fizic, pe mine si pe membrii familiei mele", sustine Udrea.

Elena Udrea mentioneaza ca parintii ei au crescut-o "in spiritul unitatii si grijii fata de familie", care este "un lucru sfant".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.