Vanghelie si-a lasat pe plan secund visele de politician international si ramane la Vanghelioane si pe viata in PSD.

Vicepresedintele PSD Marian Vanghelie a declarat ca va candida pentru un nou mandat de primar al Sectorului 5 si ca ramane in PSD "pe viata", el anuntand totodata ca intentioneaza sa organizeze din nou celebrele "vanghelioane".

"Uitati-va la configuratia fetei mele! Pe mine nu poate sa ma ademeneasca sau santajeze cineva in Romania. Cred intr-un partid de stanga cum este PSD. Nu ma duc dupa bani, nu ma duc dupa Roberta, ma duc dupa anumite principii sanatoase. Nu cred ca vrea cineva sa plec. Voi candida la Primaria Sectorului 5, ca sa linistesc pe toata lumea. Raman la PSD pe viata", a spus Marian Vanghelie la Realitatea TV.

Primarul Sectorului 5 a precizat ca nu a mai organizat "vanghelioane' din cauza crizei economice, dar ca a primit multe scrisori de la bucuresteni pentru a relua acest eveniment, scrie MEDIAFAX.

"Ceea ce se intampla cu pungile date in campanie inseamna altceva decat vanghelionul. Noua ani am fost prezent alaturi de romani acolo. Si eu as putea sa ma duc pe Coasta de Azur cum fac multi colegi de-ai nostri de la alte partide si as putea sa ma duc in tot felul de tari, dar am stat langa romani in noaptea de Revelion si m-am simtit bine", a subliniat Vanghelie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.