Ministrul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Elena Udrea, a declarat ca hainele pe care le poarta se numara printre putinele bucurii pe care le are, precizand ca nu are copii, nu colectioneaza tablouri, nu colectioneaza case, nu si-a schimbat masina de mai mult timp.

Udrea a aratat ca "este o nebunie intreaga" faptul ca de ani de zile se discuta despre hainele, pantofii si gentile ei.

"E o nebunie intreaga, discutam despre hainele, rochiile Elenei Udrea, pantofii Elenei Udrea, gentile Elenei Udrea, de ani de zile. (...) Am aceasta bucurie, este printre putinele bucurii pe care le am, a hainelor pe care le port. Nu am copii, nu colectionez tablouri, nu colectionez case, nu mi-am schimbat masina de nu stiu cand", a precizat Elena Udrea.

Ea a adaugat ca a avut bucuria de a purta haine noi si elegante de pe vremea cand locuia cu parintii sai.

"Vreau sa va spun ca la fel se intampla si cand eram la mama acasa si, desi erau vremuri mai dificile si parintii nu aveau venituri foarte mari, cu toate acestea, bucuria de a purta haine noi, haine elegante o aveam si atunci", a spus Udrea, citata de MEDIAFAX.

Ea a mentionat ca nu crede ca trebuie sa-si ceara scuze in fata nimanui pentru faptul ca ii place sa se imbrace in asa fel incat sa se simta bine si a precizat ca recunoaste, "in sfarsit", ca femeile sunt discriminate in politica.

"Nu poti sa vorbesti despre tinutele unei femei politician in conditiile in care la un barbat niciodata nu analizezi asta, adica nu se discuta despre ce haine poarta un lider politic barbat", a adaugat Elena Udrea, care a precizat ca hainele barbatilor sunt la preturi cel putin egale cu rochiile femeilor politician.

Ea a facut aceste precizari dupa ce in ultima vreme s-a discutat in presa despre o rochie purtata de ea intr-una din zilele trecute, Udrea mentionand ca a primit-o in aceasta vara cadou de la sotul sau.

"Udrea", substantiv comun pentru spaga bugetara


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.