Tribunalul Bucuresti a amanat, marti, discutiile privind inregistrarea Uniunii Social Liberale (USL) pentru data de 1 septembrie. Dosarul de inregistrare a USL a fost depus la Tribunalul Bucuresti de PSD si ACD in 8 martie 2011.

In acest proces, Partidul Solidaritatii Democratice pentru Sanse Egale si o Societate Mai Buna contesta inregistarea USL. Acelasi partid a intervenit si impotriva inregistrarii Partidului Popular Maghiar din Transilvania, initiat de Laszlo Tokes.

Senatorul PSD Dan Sova, reprezentantul legal al PSD si ACD in dosar, a declarat pentru MEDIAFAX, ca Tribunalul Bucuresti a dat un nou termen in acest caz intrucat s-a constatat o eroare de procedura in citarea intervenientilor.

"Judecarea nu s-a facut pe fond, ci s-a constatat ca dintr-o eroare sau o delasare a unui grefier nu s-a respectat procedura de citare a intervenientilor in dosar. Doi dintre ei trebuiau citati cu mentiunea ca trebuie sa plateasca taxa de timbru, fara de care petitia lor nu poate fi luata in considerare. Instanta a constatat ca cei doi au fost citati fara mentiunea platii de timbru si a dispus refacerea citatiilor", a explicat Sova.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.