Presedintele PSD, Victor Ponta, este "mediocru si habarnist, rau si agresiv" si, dupa ce s-a jucat de-a Che Guevara si de-a Mao, tine sa se joace si de-a Stalin, dar ceea ce-i iese e doar o caricatura proasta a lui Corneliu Vadim Tudor, sustine PDL.

"Incapabil sa ofere solutii reale problemelor Romaniei, enervat de imbunatatirea perspectivei economice a tarii, politicianul socialist Victor Ponta umbla prin tara si ameninta. De cateva luni, Victor Ponta anunta, cui are timp sa stea sa-l asculte, liste cu viitori detinuti ai regimului pe care are de gand sa-l instaureze in Romania. Pana acum, cam toti membrii BPN al PDL au fost nominalizati de imberbul socialist. Insultand o sarbatoare sfanta a romanilor, Victor Ponta nu s-a putut abtine nici ieri, 15 august a.c., de la amenintari si calomnii. Dupa ce s-a jucat de-a Che Guevara si de-a Mao, Victor Ponta tine sa se joace si de-a Stalin, dar ceea ce-i iese e doar o caricatura proasta a lui Corneliu Vadim Tudor. Strigand in gura mare prin targuri si prin piete, prin studiouri de televiziune dispuse sa-l gazduiasca si prin sedinte caraghioase de partid cum va aresta el pe unul sau pe altul, Victor Ponta spera sa castige voturi. Aceasta atitudine vorbeste de la sine despre calitatea lui politica, dar si despre limitele sale atat de stramte", se arata intr-un comunicat al PDL citat de MEDIAFAX.

In opinia democrat-liberalilor, genul de abordare al lui Ponta este similar stilului Vadim Tudor al anilor '90 si anunta o asemanare de destin politic.

"Victor Ponta ii calca pe urme lui Vadim Tudor. Ii dorim succes! Priviti-l astazi pe Vadim Tudor si il vedeti pe Victor Ponta de maine. Mediocru si habarnist, rau si agresiv, Victor Ponta nu reuseste, insa, sa impresioneze pe nimeni. Reamintim ca vremea guvernului Nastase, cand Victor Ponta facea parte din cabinet, iar actiunile justitiei se decideau in sedinte de partid si se consemnau in stenograme, a trecut. Ca o dovada in plus a inadecvarii lui Victor Ponta la Romania de azi, el pare a fi singurul cetatean roman care traieste, inca, sub ministeriatul doamnei Stanoiu", se mai arata in comunicatul PDL.

Democrat-liberalii sustin ca, in prezent, in Romania, procurorii si judecatorii sunt independenti, au toate garantiile legale pentru independenta politica si au suficienta experienta pentru a indeplini actul de justitie conform legii, "si nu conform listelor lui Victor Ponta".

Citeste si:
Vasile Blaga îi dă replica lui Băsescu: ”PDL nu poate fi reînviat...
Vasile Blaga îi dă replica...

Cum va ajunge Antonescu presedinte in 2012?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.