Ce mai conteaza criza atunci cand vorbim de gadget-uri, mai ales cand esti politician si ti-e si rusine sa mergi fara iPad in Parlament, insa cand vine vorba de telefoane situatia e putin cam "calma".

  • Tudor Chiuariu

Deputatul PNL si fostul Ministru al Justitiei Tudor Chiuariu se arata pasionat de telefoanele business BlackBerry datorita accesului facil la e-mail si interconectivitatii bune dintre telefoane. El detine in prezent un BlackBerry Torch si un Nokia "de serviciu" pe care nu prea il foloseste insa.

"Am BlackBerry de cinci ani, ma ajuta foarte mult sa raspund la mail-uri, eu fiind si avocat. iPad-ul il folosesc pentru documente si uneori cand trebuie sa scriu mai mult si pentru a trimite mail-uri", spune el, subliniind ca se incadreaza in categoria mai "high-tech de politicieni romani".

Desi detine deja un iPad el spune ca vrea sa sustina economia romaneasca si isi va achizitiona foarte curand un model Evolio nou lansat pe piata. "Am citit ca este foarte bun, sa vedem daca o sa-mi placa si mie! In principiu insa, o sa cumpar unul", spune el.

  • Vasile Blaga

Vasile Blaga, fost Ministru de Interne, prefera sa foloseasca telefonul mobil doar pentru apeluri si SMS-uri, “deci nu am nevoie de ceva complex. Am un Nokia de vreo opt ani, nici nu stiu modelul, dar imi place, este rezistent si ma tine bateria vreo trei zile”, spune el pentru Wall-Street.ro.

El spune ca nu il va schimba si ca daca cumva se va strica isi va lua tot un telefon similar. “Sunt mai conservator”, se descrie el. Pe de alta parte insa, Blaga detine un iPad de pe care trimite e-mail-uri.

Citeste mai multe in Wall-Street.ro


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.