Adrian Nastase a afirmat ca nu exista rezerve nici in PSD, nici in PNL cu privire la sustinerea candidaturii lui Sorin Oprescu pentru primaria Capitalei.

USL doreste sa il sprijine pe Sorin Oprescu in calitate de candidat independent la un nou mandat la Primaria Bucuresti, in masura in care si acesta va accepta sa fie sustinut, a declarat Adrian Nastase duminica la Valenii de Munte, potrivit evz.ro.

Nastase a spus ca atat colegi din PSD, cat si PNL care erau banuiti ca ar avea o problema cu un eventual sprijin pentru Sorin Oprescu, doresc sa il sustina.

"Noi l-am sprijini si dorim sa-l sprijinim in calitate de candidat independent si nu de membru al unuia dintre partide. S-a vazut foarte clar ca pana la urma el devine tinta din partea unor televiziuni, din partea unor partide si, evident, stie si el foarte bine ca atunci cand stai pe mijlocul drumului risti sa te calce masinile care vin si dintr-o parte si dintr-alta. Fara indoiala, este utila candidatura lui ca independent, oamenii vor acest lucru, a dovedit ca poate sa finalizeze proiecte in Bucuresti", a spus Adrian Nastase, transmite Mediafax.ro.

Nastase a participat, duminica, la Valenii de Munte, la deschiderea cursurilor Universitatii de Vara "Nicolae Iorga".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.