Premierul Emil Boc, aflat in China, a sustinut ca, din cauza conditiilor de securitate, nu a reusit inca sa viziteze orasele in care a ajuns pentru intalniri cu oficialii chinezi si nici sa intre in magazine pentru cumparaturi, astfel ca, in timpul liber, a ramas in hotel si s-a uitat la BBC si CNN.

El a declarat jurnalistilor ca protocolul impus de conditiile de securitate este unul foarte strict si ca, din acest motiv, nu a avut multe alternative de petrecere a celor cateva ore de timp liber.

"Mai mult m-am uitat la CNN si BBC, sa vad cum evolueaza situatia internationala", a spus Boc, potrivit MEDIAFAX.

Seful Guvernul se afla in China pentru o saptamana, cu ocazia Universiadei de la Shenzhen, el avand programate si intalniri cu presedintele si premierul chinezi, precum si cu oameni de afaceri.

Alaturi de delegatia Romaniei, pentru deschiderea Universiadei din Shenzhen au mai venit oficiali din Mozambic, Bolivia, Azerbaidjan, Etiopia, Sri Lanka si Insulele Fiji.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.