Presedintele PDL Bucuresti, Elena Udrea, a declarat ca Silviu Prigoana, Theodor Paleologu si Costica Canacheu s-au inscris pana acum in cursa interna din PDL pentru desemnarea candidatului partidului la alegerile pentru Primaria Capitalei, mentionand ca ea nu va candida.

Elena Udrea a precizat ca mai multi democrat-liberali s-au inscris pana acum in competitia interna din PDL pentru desemnarea candidatului partidului.

"Pot sa spun ca in competitia interna din PDL de desemnare a candidatului s-au inscris pana acum domnul Prigoana, domnul Paleologu si cred ca si domnul Canacheu, dar nu sunt sigura", a mentionat ea, transmite MEDIAFAX.

"Nu candidez la Primaria Capitalei, vom merge cu cel care are cea mai mare incredere a bucurestenilor", a spus Udrea.

  • Ce spune Prigoana?

Prigoana a spus motivatiile pentru care s-a inscris in aceasta competitie: "Ca sa existe competitie in partid. Cum era sa fie competitie in partid cu un singur candidat? Ca sa para ca e democratie, ne inscriem mai multi".

Silviu Prigoana a aratat ca nu stie in ce constau probele din competitia interna a partidului, dar crede ca partidul va hotari cine va candida pentru Primaria Capitalei pe baza unui sondaj.

"Va fi o competitie interna in partid, dar nu mi s-au dat probele competitiei. Sper sa nu fie ceva de atletism, ca sa nu pierd", a adaugat Prigoana.

El a apreciat ca "mai urmeaza si altii" sa se inscrie in aceasta cursa pentru Primaria Capitalei.

  • Paleologu, suparat pe trafic si mizerie
Motivul pentru care m-am inscris in aceasta cursa este revolta fata de distrugerile din Bucuresti, traficul insuportabil, demolarile si constructiile absurde, dar si poluarea care diminueaza speranta de viata. Chiar e cazul sa facem ceva. Este foarte tarziu, este ora 12 fara 5. Inca un mandat al lui Oprescu inseamna mult rau pentru Bucuresti", a declarat Paleologu pentru MEDIAFAX.

El a mai spus ca doreste sa duca aceasta lupta pentru habitatul sau, avand in vedere ca familia sa se afla in Bucuresti din secolul al XVIII-lea.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.