Fostul ministru de Interne Vasile Blaga nu are calitatea de invinuit sau inculpat in niciun dosar penal aflat pe rolul Directiei Nationale Anticoruptie, precizeaza joi DNA.

Vasile Blaga "nu are calitatea de invinuit sau inculpat in niciun dosar penal aflat pe rolul DNA", se arata in raspunsul Directiei Nationale Anticoruptie la solicitarea MEDIAFAX.

Fostul ministru de Interne Vasile Blaga a fost audiat marti in calitate de martor in dosarul coruptiei din vami, el declarand ca procurorii i-au multumit, la final, pentru promptitudinea cu care a raspuns citatiei si ca, dupa o declaratie de 10-12 minute, s-au declarat "extrem de lamuriti".

"Procurorii mi-au multumit pentru ca am raspuns prompt (citatiei, n.r.). Audierea a durat 10-12 minute. La final mi-au spus ca sunt extrem de lamuriti", a declarat, marti dupa-amiaza, fostul ministru de Interne.

Vasile Blaga, interceptat in dosarul spagilor din vama


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.