Emil Boc a facut o gluma destul de neinspirata, tinand cont ca PDL detine portofoliul Transporturilor, si a afirmat ca drumurile erau mai bune pe vremea Dacilor.

Premierul Emil Boc a afirmat, marti, in timpul unei vizite la Sarmizegetusa Regia, ca drumul spre aceasta cetate monument istoric era mai bun pe vremea dacilor decat acum.

Premierul Emil Boc si ministrul Culturii, Kelemen Hunor, au vizitat, marti, cetatea dacica Sarmizegetusa Regia, Boc remarcand starea proasta a drumului care duce din localitatea Costesti spre monumentul istoric si care a fost reabilitat recent, fiind insa doar pietruit.

"Pe vremea dacilor era mai bun drumul ca al Consiliului Judetean", a afirmat Boc, citat de MEDIAFAX.

Una dintre persoanele care il insoteau i-a spus ca pentru portiunea de unde se termina drumul asfaltat si pana in locul unde se afla s-a investit suma de "aproximativ 78 de miliarde de lei vechi".

Drumul judetean care duce din localitatea Orastie spre cetatile dacice este asfaltat pana in zona Costesti, iar portiunea dintre Costesti si Sarmizegetusa Regia este pietruita.

Portiunea respectiva, de peste 15 kilometri, a fost reabilitata din 2005 pana in acest an, in urma unei investitii de 7,8 milioane de lei, de catre Consiliul Judetean Hunedoara, dar a ramas tot pietruita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.