Deputatul PSD, Aura Vasile, il numeste pe Jeffrey Franks, Diavolul cu pantofi gauriti care distruge vietile romanilor si manipuleaza guvernul.

Definitie: “Diavolul cu pantofii gauriti” = nimeni altul decat trimisul lui Scaraoschi, comandantul plutonului de executie al Romaniei, Jeffrey Franks.

Intr-un comunicat de presa, Aura Vasile il ataca dur pe Jeffrey Franks, proaspat plecat de pe meleagurile mioritice si sustine ca acesta minte in privinta perspectivelor pozitive la adresa viitorului Romaniei.

Deputatul PSD sustine ca Franks a actionat ca si agent electoral pentru Traian Basescu in campania pentru prezidentiale, iar acum manipuleaza Guvernul Boc in luarea deciziilor de „nimicire a romanilor”.

Iata asadar de ce este de-a dreptul rusinos sa se afirme ca totul merge bine cand romanii vad ca le e din ce in ce mai rau, conform oricaror sondaje. Pentru a continua in aceeasi nota, ar trebui intrebat „diavolul cu pantofi gauriti”, metaforic: “cum dracului sa spui ca merge bine cand deja tacamurile de pui devin lux pentru pensionari si laptele praf devine delicatesa pentru bebelusi?”, sustine Aura Vasile.

  • De ce ii dam putere de decizie lui Franks?

Deputatul PSD, la fel ca si multi dintre romani, nu intelege de ce Guvernul si Presedintia ii permit lui Jeffrey Franks sa ia decizii in privinta viitorului si modului de viata al romanilor. De ce Franks decide concedierile, ajutoarele sociale si fondule alocate sanatatii si educatiei?

„Trebuie sa constatam insa ca principalul rau abatut asupra Romaniei este cel care il manevreaza pe Emil Boc de dupa perdea in ultima vreme, “diavolul cu pantofi gauriti”. Nu pot intelege cum isi permite domnia sa sa discute despre cifrele Romaniei si sa anunte masurile pe care Guvernul trebuie sa le ia.

Cum se poate ca acest om, care a amanetat viitorul copiilor nostri, viitorul tarii, sa mai poata veni in Romania si sa minta cu seninatate, impreuna cu Guvernul, sa insele si sa ucida orice sperante mai au romanii sau sa fie partas senin la furtul din aceasta tara? Pedepesele pe care le-ar primi acesti asasini conform Codului Penal sunt prea blande si ei uita ca romanii sunt un popor pasnic dar ca, atunci cand lucrurile merg prea departe, reactia lor este crunta, caci asta e identitatea adevarata a poporului roman: sa fie viteaz si rabdator dar sa nu plece capul in fata nimanui!”, scrie Vasile.

Citeste si:
Ședință decisivă, azi, la Guvern! Liderii PSD și PNL vor să conducă...
Ședință decisivă, azi, la...

Deputatul critica supunerea Guvernului Boc in fata deciziilor reprezentantului FMI in Romania si aminteste de faptul ca alte tari care au facut intelegeri cu FMI si-au impus si punctele lor de vedere in privinta nivelului de trai al oamenilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.