Danile Funeriu a fost atacat dur si numit arogant si increzut.

Prezenta pe lista prezidentiala a ministrilor favoriti nu-i garanteaza lui Daniel Funeriu o viata usoara in PDL. Primarul din Targu Mures, Dorin Florea, si-a varsat nervii pe ministrul Educatiei, inca de la inceputul sedintei conducerii democrat-liberalilor.

Motivul disputei a fost, potrivit unor surse participante, un aviz pe care ministerul Educatiei trebuie sa-l dea pentru ca primaria sa poata sa vanda unui investitor o anexa a unei scoli pe care o are in subordine, scrie Gandul.

Explicatiile lui Funeriu l-au scos din sarite pe edilul din Targu Mures, care a spus ca nu intelege de ce au mai fost date scolile in administrarea primariei daca avizele trebuie sa fie date de la centru in conditiile in care exista o decizie a consiliului local.

"Esti un arogant, un increzut. Ati ajuns toti ministri pe munca partidului. De doua luni am trimis cererea de avizare si nu a venit niciun nefericit de la minister", a rabufnit Florea, sustin aceleasi surse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.