Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat ca urmatorul Congres al PSD va avea loc dupa alegerile parlamentare din 2012, cu exceptia unei situatii imprevizibile, care acum este improbabila.

Ponta a afirmat ca PSD nu va organiza Congres in care sa fie puse in joc functiile de conducere decat dupa alegerile parlamentare din 2012, cel mai tarziu in primele luni ale lui 2013, transmite MEDIAFAX.

Presedintele PSD a precizat ca pana la acea data, estimata in ipoteza ca alegerile parlamentare vor avea loc la termen, social-democratii nu vor organiza Congres decat "intr-o situatie speciala si imprevizibila, imposibil de prevazut acum".

"In toamna vom avea un Consiliu National, iar pana dupa parlamentare nu va fi niciun Congres. Daca, pana la alegerile de anul viitor, va fi nevoie de unele masuri impotriva unor membri din organizatii, nu este necesar un Congres, Comitetul Executiv, asa cum s-a mai intamplat, putand rezolva astfel de probleme", a mai spus Ponta, referindu-se la informatii care circula in media despre un Congres al PSD in aceasta toamna.

Actuala conducere centrala a PSD a fost aleasa la Congresul extraordinar din februarie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.