Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica, in timpul intrevederii cu membrii delegatiei comune FMI, CE si BM, ca "unii politicieni populisti" au inceput sa se pregateasca de campanie, afirmand ca mesajul sau este ca " Romania trebuie sa ramana serioasa".

  • "Problema este, din ce am observat in ultimele zile, ca unii politicieni populisti au inceputa sa se pregateasca de campanie. Nu, Romania trebuie sa ramana serioasa. Acesta este mesajul meu catre dumneavoastra si asa va ramane si fara nicio promisiune care nu poate fi acoperita, precum in 2008, cand a fost generat dezastrul si romanii au suferit in 2009 si 2010", a declarat Traian Basescu.

El a precizat ca nu trebuie uitata lectia din 2008.

Presedintele Traian Basescu a primit, la Palatul Cotroceni, delegatia comuna a Fondului Monetar International, a Comisiei Europene si a Bancii Mondiale.

Misiunea comuna a FMI, CE si BM se afla la Bucuresti pentru a doua evaluare a acordului stand-by de tip preventiv si a modului in care au fost indeplinite tintele stabilite pentru prima jumatate a acestui an.

Rezultatele evaluarii vor fi prezentate luni, intr-o conferinta de presa, de catre oficialii FMI, Bancii Mondiale si cei ai Comisiei Europene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.