Cei mai multi ministri romani prefera autoturisme premium, iar constructorul german de masini Mercedes este favoritul, insa si marcile Audi, Jaguar, VW, Seat, Lexus, Opel, Renault, Peugeot si Toyota, sunt pe placul demnitarilor, care au "mers" pe masini confortabile in detrimentul celor sport.
  • Laszlo Borbely

Ministrul Mediului Laszlo Borbely este posesorul unui model al marcii premium japoneze Lexus. Politicianul conduce un Lexus GS300 fabricat in 2009, potrivit declaratiei de avere din octombrie 2010.
  • Anca Boagiu

Ministrul Transporturilor si Infrastructurii Anca Boagiu poate fi vazuta in trafic la volanul unui Seat Leon model 2008, potrivit declaratiei de avere din septembrie 2010.

  • Traian Igas

Traian Igas, ministrul Adiministratiei si Internelor din septembrie 2010, are in posesie un autoturism Opel fabricat in anul 1995 si unul Volkswagen din 2000, potrivit declaratiei din octombrie 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.