Purtatorul de cuvant al PDL, Sever Voinescu, a afirmat, aseara, la B1 TV, ca in opinia sa, Alianta D.A. ar trebui refacuta.

In contextul in care se discuta despre un editorial al lui Mircea Cartarescu, care invoca posibilitatea unei "aliante" Dinu Patriciu - Traian Basescu, pornind de la afirmatiile recente ale celor doi, si care considera ca cei care au "stricat" Alianta DA, "marea sansa a Romaniei post-decembriste", sunt si cei care, in prezent, ar putea s-o reconstruiasca, Sever Voinescu s-a declarat de acord cu refacerea Aliantei dintre liberali si democrati, noteaza evz.ro .

"Am fost un mare fan al Aliantei DA, am sustinut-o, chiar si cand s-a destramat credeam ca trebuie refacuta. Si astazi cred ca trebuie refacuta, si astazi cred ca asta e sansa Romaniei. Mie mi se pare ca e important de facut asta, vorbim de fosta Alianta Dreptate si Adevar", a spus democrat-liberalul.

"Nu stiu daca relatia PNL-PDL este perfect corespondenta relatiei personale dintre doi lideri, dintre un lider autentic politic Traian Basescu si a unui lider economic cu mare influenta politica, Dinu Patriciu. Eu nu stiu daca o eventuala colaborare la un moment dat dintre Traian Basescu si Dinu Patriciu readuce si PNL, si PDL in matca Aliantei DA", a precizat Voinescu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.