Adrian Nastase povesteste cum, pe vremea cand era vecin cu Basescu a baut, cu actualul presedinte, "nenumarate sticle de whiskey".

"Mie nu-mi place sa comentez pe chestiuni personale. Pot sa va spun ca si eu am baut cu Traian Basescu nenumarate sticle de whisky pe vremea cand eram vecini." a declarat Nastase in interviul pentru ziarul RING.

"Nu stiu daca mai bea, daca nu mai bea, cat bea, sunt problemele lui. Acum, esential este daca un anumit regim de viata afecteaza deciziile pe care le ia sau poate sa-i afecteze sanatatea, inteleg ca nu… Deci este un subiect pe care nu-l comentez. (...)

Eu sper sa fie sanatos desi, repet, nu-mi este foarte simpatic. Eu cred ca este intr-un fel o chestiune care tine de firea noastra si de abordarea noastra fireasca atunci cand ne raportam la ceilalti, sa le dorim sa fie sanatosi", spune fostul premier.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.