Procurorii anticoruptie i-au adus, vineri, la cunostinta invinuirile europarlamentarului Adrian Severin, in cazul acestuia fiind inceputa urmarirea penala, au declarat surse judiciare.

Europarlamentarul Adrian Severin, a carui imunitate a fost ridicata de PE la 23 iunie, s-a prezentat, vineri, la Directia Nationala Anticoruptie (DNA), el declarand ca a fost vorba despre "o discutie preliminara" cu procurorii.

"A fost o discutie preliminara si nu voi face nicio declaratie pe durata acestei proceduri", a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, Adrian Severin.
El a spus ca va colabora cu DNA pe durata intregii proceduri, considerand ca se afla "de aceeasi parte a baricadei" cu aceasta institutie.

"Voi colabora cu ei, pentru ca ma consider de aceeasi parte a baricadei cu ei. Eu astazi plec in concediu si chiar ma bucur ca inainte sa plec am avut aceasta discutie", a mai spus Severin, adaugand ca cel mai probabil va avea si alte intalniri cu procurorii DNA.

In primavara acestui an, reporterii de la Sunday Times au inregistrat o discutie cu europarlamentarul PSD Adrian Severin, in biroul acestuia de la Strasbourg, material video-audio in care eurodeputatul vorbeste despre demersurile facute pentru introducerea unui amendament la o directiva europeana.

Pana unde poate merge Severin? - "Sunt nevinovat!"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.