Presedintele PSD, Victor Ponta, se numara printre pilotii inscrisi la Campionatul National de Viteza in Coasta care va avea loc in acest weekend la Sinaia, pe aceeasi lisa regasindu-se si fostul premier Calin Popescu Tariceanu, precum si primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea.

Potrivit listei facute publice de organizatorii celor doua etape ale Campionatului National de Viteza in Coasta, care se vor desfasura intre 22 si 24 iulie la Sinaia sub denumirea "Sinaia Forever", Victor Ponta este unul dintre pilotii care vor intra in concurs.

Ponta, care va avea numarul 42, va concura din partea Clubului Sportiv "Prodride Barlad" si va pilota un Mitsubishi Lancer Evo 10, masina care in versiunea standard are 295 de cai putere.

Pe lista pilotilor inscrisi la Campionatul National de Viteza in Coasta de la Sinaia se regasesc si fostul prim-ministru Calin Popescu Tariceanu, precum si primarul orasului Sinaia, Vlad Oprea. Tariceanu va intra in competitie cu numarul 222 si va concura pe o masina Lancia Fulvia HF din partea clubului Auto Clasic Sport&Club.

Primarul din Sinaia va concura pe o Dacia Logan din partea Clubului Sportiv "Carpati Sinaia",
transmite MEDIAFAX.

Editia de anul acesta va fi a treia a Trofeului "Sinaia Forever", cursa automobilistica, la care s-au inscris 76 de piloti, avand o lungime de 3.015,2 metri, iar diferenta de nivel de la start la sosire fiind de 163,3 metri.

Presedintele PSD este cunoscut pentru pasiunea pentru baschet si raliuri.

In 2008, Ponta a fost campion national de raliuri, la Cupa Dacia Ursus, in echipaj cu Edwin Keleti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.