Purtatorul de cuvant al Departamentelor PSD, OlgutaVasilescu, a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, ca ANI a trucat o licitatie pentru arhivarea declaratiilor de avere, creand un prejudiciu de aproape 1,5 milioane de euro.

Senatorul PSD a acuzat conducerea ANI ca ar fi "trucat" o licitatie pentru achizitionarea de servicii de arhivare electronica a declaratiilor de avere.
Vasilescu a afirmat ca la licitatia initiala s-au prezentat doua firme, prima solicitand suma de 1,6 milioane de euro pentru serviciile pe care urma sa le presteze, a doua solicitand suma de 1,9 milioane de euro.

Potrivit senatorului PSD, licitatia a fost anulata, la o a doua organizare prezentandu-se doar o firma, SC Star Storage, care a oferit la prima licitatie un pret de 1,9 milioane de euro, transmite MEDIAFAX.

Vasilescu a afirmat ca firma respectiva a solicitat la a doua licitatie suma de 3,3 milioane de euro, fiind declarata si castigatoare.

"S-a produs o praduiala de aproape 1,5 milioane de euro pentru ca s-a pus lupul paznic la stana la conducerea ANI", a declarat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.